Yepp Maxi Easyfit

Yepp Maxi Easyfit kézikönyv

(1)
  • EN 14872
    (ISO 11243)
    25kg / 55lbs
Yepp Maxi Easyfit

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Yepp Maxi Easyfit kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Yepp Maxi Easyfit tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Yepp Maxi Easyfit kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Kerékpárülések kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Engels. Van kérdése a (z) Yepp Maxi Easyfit kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Yepp Maxi Easyfit specifikációk

Általános
Márka Yepp
Modell Maxi Easyfit
Termék Kerékpárülés
EAN 8715362006141
Nyelv Engels
Fájltípus PDF
Műszaki adatok
Üléstípus Hátsó gyerekülés
Maximális terhelhetőség 22 kg
Lábtámasz Igen
Biztonsági öv Igen
Állítható lábtartó Igen

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2021 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.