Xiaomi Redmi Note 12 használati utasítás

Xiaomi Redmi Note 12
8.9 · 19
PDF használati utasítás
 · 181 oldalak
Magyar
használati utasításXiaomi Redmi Note 12
Az általános használati utasítást a gyors felhasználási útmutató után találja.

Redmi Note 12

Gyors felhasználási útmutató

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Xiaomi Redmi Note 12 használati utasítását. Ez a használati útmutató a okostelefonok kategóriába tartozik, és 19 ember értékelte, átlagosan 8.9. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar. Van kérdése a (z) Xiaomi Redmi Note 12 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Xiaomi -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Xiaomi tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

János gábor husla • 13-9-2023Nincs hozzászólás

Hívás rögzítése

Válaszolj erre a kérdésre
Lóska László • 11-9-2023Nincs hozzászólás

Kártya kivétel módja

Válaszolj erre a kérdésre
Béláné Bablina • 12-8-2023Nincs hozzászólás

Hogyan aktiválom a memória kártyát.

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 3

Az Xiaomi Redmi Note 12 egy mobiltelefon, amelyet a Xiaomi cég gyárt. A készülék egy 6.6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely 1080 x 2400 képpontos felbontással rendelkezik. Az okostelefon egy 2,3 GHz-es processzorral és 6 GB RAM-mal rendelkezik, és akár 512 GB memóriával bővíthető. A telefont kétféle kamerával szerelték fel. A hátlap kamerája 64 megapixeles, míg az előlap 20 megapixeles. Az okostelefon a MIUI 13 operációs rendszert futtatja a készülék kiadása után, és a telepített szoftverek közé tartozik a Google Pay, a Google Maps és az Assistant. Az eszköz telefonhívásokra és szöveges üzenetek küldésére is alkalmas, és támogatja az egyik leggyorsabb mobil adatkapcsolatot, a 5G-t. Az akkumulátor 5,000 mAh kapacitással rendelkezik, és a gyors töltési technológiával feltölthető. A készülék egyre nagyobb népszerűségnek örvend a minőségi képek készítése érdekében, kiváló választás azok számára, akik keresik az összes extrát egy mobiltelefonban.

Általános
Xiaomi
Redmi Note 12 | REDMI NOTE 12
okostelefon
Magyar
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Xiaomi Redmi Note 12 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Hogyan állíthatom vissza a Xiaomi Redmi Note 12 készülékemet?

A legtöbb Xiaomi mobil telefon visszaállítható a hangerő+ gomb, a be/ki gomb és a kezdőképernyő gomb kombinációjával.

A SIM -kártyám túl kicsi, és nem illik bele a Xiaomi telefonomba. Akkor mi legyen?

Lehetőség van egy SIM kártya adapter használatára. Helyezze be a túl kicsi SIM -kártyát az adapterbe, majd helyezze az adaptert a telefonba.

Mi az IMEI szám?

Az IMEI jelentése „International Mobile Equipment Identity”. Ez egy egyedi tizenöt számjegyű szám, amely megkülönbözteti Önt Xiaomi telefonját más telefonoktól.

Milyen a képernyőméreteim vannak a okostelefon?

A okostelefon méretét általában hüvelykben adják meg, ami kb. 2,54 centiméter. A méret az Ön okostelefon készülékének az átlós mérete, a képernyő bal alsó saroktól a jobb felsőig.

Lehetséges, hogy a okostelefon készülékem akkumulátora elrobban?

Győződjön meg arról, hogy a okostelefon készüléke akkumulátora ne legyen túl forró, ebben az esetben nagyon kicsi az esélye annak, hogy az akkumulátor felrobbanhasson.

A Xiaomi Redmi Note 12 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Xiaomi Redmi Note 12 használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény