Whirlpool MD 132 használati utasítás

Whirlpool MD 132
8.2 · 2
PDF használati utasítás
 · 12 oldalak
-
használati utasításWhirlpool MD 132

Használati utasítás

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Whirlpool MD 132 használati utasítását. Ez a használati útmutató a Mikrohullámú sütők kategóriába tartozik, és 2 ember értékelte, átlagosan 8.2. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: -. Van kérdése a (z) Whirlpool MD 132 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Tart.

Kell segítség?

Kérdése van a Whirlpool MD 132 -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Whirlpool MD 132 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Telekesiné Nagy edit • 1-2-2021 Nincs hozzászólás

Üdvözlöm! Azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ilyen tipúsú mikrohullámú sütőt vásárolni, vagy esetleg ugyan ezekkel a paraméterekkel melyik készülék lenne jó, mivel ennyi hely van a régi helyé a beépített szekrényben! de jó lenne pontosan ez a tipús! Köszönöm nem küldök termékfotót, mert ilyen tipusú készüléket szeretnék vásárolni!

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 1

Whirlpool MD 132 specifikációk

Az alábbiakban megtalálja a termékspecifikációkat és a Whirlpool MD 132 kézikönyvi specifikációit.

Általános
Márka Whirlpool
Modell MD 132
Termék Mikrohullámú sütő
Nyelv -
Fájltípus Használati utasítás (PDF)

Gyakran ismételt kérdések

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Whirlpool MD 132 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény