TP-Link Tapo C200 használati utasítás

TP-Link Tapo C200
8.4 · 269
PDF használati utasítás
 · 25 oldalak
Angol
használati utasításTP-Link Tapo C200

User Guide

Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera
Tapo C200
1910012755 REV1.1.0

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) TP-Link Tapo C200 használati utasítását. Ez a használati útmutató a biztonsági kamerák kategóriába tartozik, és 269 ember értékelte, átlagosan 8.4. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) TP-Link Tapo C200 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a TP-Link -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más TP-Link tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Adrienn • 6-8-20211 hozzászólás

Pár hónapja vettem egy ilyen kamerát,nemrég a párom is szeretet5 volna rácsatlakozni a saját telefonjával,de neki nem engedi mozgatni(erre van valami lehetőség,vagy csak egy embernek lehet?) A másik,hogy reseteltük,kitörölt engem is a gép,és azóta nem csatlakozik vissza a wifire,pedig ugyanúgy csinálok mindent,mint a legelején. Csatolom a képet amit kiír. Előre is köszönöm.

Pár hónapja vettem egy ilyen kamerát,nemrég a párom is szeretet5 volna rácsatlakozni a saját telefonjával,de neki nem engedi ...
Fotó megtekintése
Zoli • 27-11-2021

Üdv. Nálam is hasonló probléma volt és én úgy tudtam megoldani, hogy a routerem kezelőfelületén létrehoztam egy vendég wifi hozzáférést és azon működik rendesen minden.

Válaszolj erre a kérdésre
Armand • 2-8-20221 hozzászólás

Van egy kameránk C200 meg van osztva de nem tudják mozgatni. ezt meglehet csinálni hogy a többiek is tudják mozgatni ?

Van egy kameránk C200 meg van osztva de nem tudják mozgatni. ezt meglehet csinálni hogy a többiek is tudják mozgatni ?
Fotó megtekintése
Armand • 2-8-2022

( Akiknek meg van osztva )

Válaszolj erre a kérdésre
Strasszer Róbert • 26-5-2021Nincs hozzászólás

A lakásbiztosításomhoz ajándèkba kaptam egy ilyen kamerát. Fogalmam sincs mit kell vele kezdeni,semmilyen leírás nincs hozzá.! Valami adapter van benne,de hogy azt hová kell befutni,vagy egyáltalán mi cèlt szolgál??? Hát,a dobozban van jelenleg. Hozzátennèm,sajnos nem vagyok egy műszaki ember,úgyhogy duplán nehèz a helyzetem. Kèrem segitsègüket. Előre is köszönöm.

A lakásbiztosításomhoz ajándèkba kaptam egy ilyen kamerát. Fogalmam sincs mit kell vele kezdeni,semmilyen leírás nincs hozzá....
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Bíró Zsolt • 5-1-2021Nincs hozzászólás

Üdvözlöm! A TP-Link Tapo C200 kamerába 64 GB micro SD kártyát helyeztem, 20 napig sikeresen felvette az eseményeket, mozgásokat. Tegnap 16:00 óra óta nem vett fel semmit, ezért a beállításokban belementem a microSD-Card pontban, ahol “format”gombot használtam. Ezt követően észrevettem hogy a korábbi mentéseket letörölte, de továbbra sem vesz fel mozgásokat, nem jelez mozgás észlelésekor. Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a probléma? Az SD kártyát ki kell venni és a számítógépben is törölni kell esetleg a tartalmat? Előre is köszönöm válaszukat.

Üdvözlöm! A TP-Link Tapo C200 kamerába 64 GB micro SD kártyát helyeztem, 20 napig sikeresen felvette az eseményeket, mozgások...
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Bodzsár Erika • 15-11-2020Nincs hozzászólás

A TP-Link Tapo c200 az App-on keresztül nem kapcsolódik. A Wifi-hez kapcsolódik de azt írja nincs internet elérés. Részletesebb leírás kellene. Végigcsinálom az App lépéseit és nem csatlakozik. Köszönöm.

Válaszolj erre a kérdésre
Gabriella • 6-8-20202 Hozzászólások

Üdv! A kamera kép fejjel lefele jelenik meg a telefonon. hogyan tudom átfordítani?

László Tüske • 25-2-2021

Üdv! A kamera kép fejjel lefele jelenik meg a telefonon. hogyan tudom átfordítani?

Marsa Pál • 1-12-2021

Beállítások ikonra kattintani, majd a kép tükrözése ki vagy be!

Válaszolj erre a kérdésre
Bob • 1-4-2021Nincs hozzászólás

Üdv. Hogyan tudom a c200-asba beletenni a memoriakártyát? (Sehol nincs bemeneti nyílás sehol nem lehet szétnyitni sérülés mentesen.)

Válaszolj erre a kérdésre
Milos Péter • 24-4-2021Nincs hozzászólás

Üdvözlöm! Kérdésem a következő. Ausztriában élünk itt használjuk a Tapo IC200 beltéri kamerát. Anyós meglátogatott minket letöltötte az applikáció,majd hazament Magyarországra! Tudja onnan nézni a kamerát? Hogyan tudom törölni a hozzáférését és hol látom kik használják még a kamerát; köszönöm.

Válaszolj erre a kérdésre
Makó Zsolt • 4-7-2023Nincs hozzászólás

A vezérlővel tudom irányítani a kamerát, de nem mutatja az élő képet! Mi lehet a megoldás?

Válaszolj erre a kérdésre
Samine Elvira Horváth • 25-9-2022Nincs hozzászólás

Üdvözlet, nem tudok rajonni, hogy tudnám a memoriakartyarol törölni a régebbi felvételeket. Köszönöm ha válaszolnak.

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 50

Általános
TP-Link
Tapo C200
biztonsági kamera
6935364088095
Angol
Felhasználói kézikönyv (PDF), Adatlap (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a TP-Link Tapo C200 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Mi az a megapixel?

A megapixelek száma azt jelzi, hogy hány pixel van az érzékelőben. 1 megapixel 1 millió pixelnek felel meg. Minél több képpont, annál jobb a képminőség.

Mit jelent az "MP" rövidítés?

Az MP jelentése MegaPixels.

A TP-Link Tapo C200 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Sajnos nem áll rendelkezésünkre a TP-Link Tapo C200 használati utasítása itt Magyar. Ez a kézikönyv itt érhető el Angol.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény