Tefal Easy Fry XXL EY701D használati utasítás

Tefal Easy Fry XXL EY701D
(13)
  • Old. szám: 16
  • Fájltípus: PDF

EASY FRY XXL

www.tefal.com
www.moulinex.com
www.arno.com.br
www.imusa.com.co
Tefal Easy Fry XXL EY701D

Kell segítség?

Kérdések száma: 6

Van kérdése a (z) Tefal Easy Fry XXL EY701D kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Tefal Easy Fry XXL EY701D tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Lótos Istvánné • 16-9-2021 1 hozzászólás

Miért nincs magyar nyelvű használati utasítás a sütőhöz? Az a rajzos füzet, amit a sütő mellé adnak, az nem megfelelő. Nem tájékoztat a sütő gombjainak funkciójáról és a rajzok is primitívek, nem felismerhetők, magyarázó szöveg nincs. Ez minősíthetelen a Tefal részéről, mert ez a készülék közel 40000 Ft-ba kerül és a kereskedelmi törvények szerint kötelező a magyar nyelvű használati utasítással ellátni. 1-2 ezer Forintos termékekhez is kötelező mellékelni a normális használati utasítást. Pl. A Lidl 1600 Forintos egyszerű, kézi zöldség aprítójához is van részletesen leírt és ábrázolt használati utasítás. Szíveskedjenek pótolni a magyar nyelvű részletes szöveggel ellátott használati utasítást! Tisztelettel Lótos Istvánné Budapest.2021.09.16.

Zilahiné Magdolna • 4-11-2021

Szeretnék egy szöveggel leírt normális használati útmutatót!

Válaszolj erre a kérdésre
Cseresznye Józsefné • 2-1-2022 Nincs hozzászólás

A géphez adott használati utasítás nem tartalmazza az egyes piktogrammok jelentését. Kellene hozzá egy szöveges magyarázat, mert így csak találgatok, hogy mi mit jelent.

Válaszolj erre a kérdésre
béláné vizer • 26-12-2021 Nincs hozzászólás

Szeretnék egy normális magyar nyelvű útmutatót

Válaszolj erre a kérdésre
Kamarás Péter • 23-1-2022 Nincs hozzászólás

Karácsonyi ajándékként kaptuk (Easy Fry XXL), a piktogrammos könyv mellé a szöveg hiánya csak több főzási próbálkozással pótolható. Hol lehet beszerezni legalább azt, hogy az egyes sütési fajták - halak, rákok, és ki tudja mi - mit is jelentenek? A letölthető file csak a mellékelt szöveg nélküli füzet...

Válaszolj erre a kérdésre
Szabó Istvánné • 19-12-2021 Nincs hozzászólás

Szeretnék magyar nyelvű használati útmutatót

Válaszolj erre a kérdésre
Klett Róbert • 16-10-2021 Nincs hozzászólás

Nics használati utmutató

Válaszolj erre a kérdésre

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Tefal Easy Fry XXL EY701D használati utasítását. Ez a használati útmutató a Olajsütők kategóriába tartozik, és 13 ember értékelte, átlagosan 8.9. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: -. Van kérdése a (z) Tefal Easy Fry XXL EY701D kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Tefal Easy Fry XXL EY701D specifikációk

Általános
Márka Tefal
Modell Easy Fry XXL EY701D
Termék Olajsütő
Nyelv -
Fájltípus PDF

Gyakran ismételt kérdések

Az alábbiakban megtalálod a leggyakrabban feltett kérdéseket Tefal Easy Fry XXL EY701D .

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet