Team MW 7 használati utasítás

Team MW 7
7.3 · 1
PDF használati utasítás
 · 28 oldalak
Angol
használati utasításTeam MW 7
Generated by Unregistered Batch DOC TO PDF Converter 2011.3.804.1511, please register! Copies of the I/B. Please reproduce them without any changes except under special instruction from Team International BELGIUM. The page must reproduced and folded in order to obtain a mini booklet B5 (+/- 150 mm width x 210 mm height). The page must be folded in order to keep the good numbering when you turn the page of the I/B . Don’t change the page numbering. Keep the languages integrity.
Assembly page 1/28
Fax +32 2 359 95 50
I/B Version 010717
230 V ~ 800 W
T
T
T
E
E
E
A
A
A
M
M
M
M
M
M
W
W
W
7
7
7
G
G
G

Mikrowelle

Micro-Wave Oven

Four à Micro-Ondes

Magnetronoven

Forno a Microonde

Használati utasítás

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Team MW 7 használati utasítását. Ez a használati útmutató a Mikrohullámú sütők kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.3. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Team MW 7 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Team MW 7 -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Team MW 7 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kérdések száma: 0

Team MW 7 specifikációk

Az alábbiakban megtalálja a termékspecifikációkat és a Team MW 7 kézikönyvi specifikációit.

Általános
Márka Team
Modell MW 7
Termék Mikrohullámú sütő
Nyelv Angol
Fájltípus Használati utasítás (PDF)

Gyakran ismételt kérdések

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Team MW 7 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény