Sony KDL-32CX520 specifikációk

specs_thumb_alt
(4)

Sony KDL-32CX520 specifikációk, árak, termékképek és videók.

Sony KDL-32CX520 specifikációk

E lenyűgöző FHD-kijelző páratlan minősége éles képeken nyugvó, ragyogó látványvilágot teremt.
Az intuitív érintőképernyős technológia lehetővé teszi, hogy közvetlenül a képernyőről vezérelje számítógépét. Az élénk,...
A zökkenőmentes kép a képben élmény dupla szórakozást nyújt, miközben kihozza a legtöbbet kijelzőjéből.
A nagyszerű hangzás érdekében nem szükséges külső hangszórókat vásárolnia. Integrált hangszóróival ez a kijelző csatlako...
Kényelmesen kézre áll a távirányító, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a kijelző vezérlését.
Általános
Márka Sony
Modell KDL-32CX520
Termék LCD TV
Nyelv Angol
Fájltípus PDF
Audió
Hangrendszer Dolby Digital/Dolby, Digital Plus/Dolby, Pulse
Kimeneti teljesítmény (RMS) 20 W
Hangszórók száma 2
Képernyő
Fésűs szűrő 3D
Fokozatos letapogatás Igen
Képernyő átmérője (metrikus mértékegység) 80 cm
Kijelző technológiája LCD
Átlós képernyő 32 "
Képernyőfelbontás 1920 x 1080 pixelek
HD típusa Full HD
Menedzsment funkciók
Képernyőn futó szöveg (OSD) Igen
Elalvás időzítő Igen
OSD nyelvek száma 27
Kép a képben (PIP) Igen
Elektronikus programfüzet (EPG) Igen
Ki-/bekapcsolás időzítő Igen
Tömeg és méretek
Tömeg (állvánnyal) 11400 g
Mélység (állvánnyal) 230 mm
Magasság (állvánnyal) 532 mm
Szélesség (állvánnyal) 799 mm
Súly (állvány nélkül) 8700 g
Szélesség (állvány nélkül) 799 mm
Mélység (állvány nélkül) 70 mm
Magasság (állvány nélkül) 502 mm
Teljesítmény
Játékmód Igen
Gyermekzár Igen
Teletext funkció Igen
Csatlakozók és csatlakozási felületek
Digitális hang optikai kimenete 1
SCART csatlakozók száma 1
RS-232 port 0
AC (táp) bemenet Igen
RF-portok száma 1
Common interface (CI) foglalat Igen
Fejhallgató kimenetek 1
S-video bemenetek száma 1
Kompozit videó kimenet 0
Kompozit videó bemenet 1
PC bemenet (D-Sub) Igen
PC audio bemenet Igen
Componens videó bemenet (YPbPr/YCbCr) 1
USB 2.0 portok száma 2
HDMI portok mennyisége 4
HDCP Igen
További jellemzők
Doboz mélysége (angolszász mértékegység) 163 "
Doboz magassága (angolszász mértékegység) 626 "
Doboz szélessége (angolszász mértékegység) 940 "
Beépített hangszóró(k) Igen
DVB T / C
Energiahatékonysági osztály (régi) C
Éves energiafogyasztás 107 kWh
Kialakítás
Termék színe Fekete
Tápellátás
Áramfogyasztás (tipikus) 112 W
Áramfogyasztás (készenlét) 0.25 W
Csomagolási adatok
Kézi távvezérlő Igen
Hálózat
Wi-Fi Igen
A Full HD tv bármikor készen áll az internethasználatra, amikor csak szükséges


Tűéles, részletgazdag Full HD kép: Rendkívül részletgazdag kép a Full HD 1080 technológiának köszönhetően.

Természetes színek és tiszta, részletgazdag képek: Tűéles részletek, minőségromlás vagy zaj nélkül, hagyományos felbontású képeknél is, az X-Reality képtechnológiának köszönhetően.

A nagy képernyőn még nagyobb élmény a böngészés: Ha a tévét az internetre csatlakoztatja, teljes képernyőn nézheti az internetes videókat, és akár közösségi hálózati profilját is megnyithatja (készülékszoftver-frissítés szükséges)..

Videó- és hanghívások kezelése a Skype™ segítségével: Ha a tévéhez hangvezérelt webkamerát és mikrofont csatlakoztat, akár a fotelból is indíthat Skype™-hívásokat.

Böngésszen az interneten – a tévé képernyőjén: Látogassa meg kedvenc webhelyeit és keressen az interneten a beépített egyszerű böngészővel (a beágyazott videók megtekintését a böngésző nem támogatja).

Vezeték nélküli hálózatban is használható: A készülék készen áll a vezetéknélküli LAN használatára. A Sony UWA-BR100 USB Wi-Fi® csatlakoztatása esetén kábelek nélkül is csatlakozhat az internetes útválasztóhoz.

Távirányítás ingyenes mobiltelefonos alkalmazásokkal: A médiatávirányító alkalmazással telefonját távvezérlőként vagy másodlagos képernyőként használhatja az online videók megtekintésekor (a készülékszoftver frissítésére van szükség).

A tévén hallott dalok adatai: Megtetszett egy dal, amit a tévén hallott? Nyomja meg a TRACK ID gombot a távirányítón, amely automatikusan megjeleníti a dal valamennyi adatát.

A tévén látott film adatainak megtekintése: Tudjon meg többet a nézett filmek és tévéműsorok szereplőiről és készítőiről a videokeresés funkció használatával.

Adatmegosztás az otthoni készülékek között a DLNA-technológiával: A tévékészülékről filmeket, zenefájlokat és fényképet küldhet más DLNA-kompatibilis készülékekre, például laptopra, mobiltelefonra vagy zenelejátszóra.

A tévéműsorok külső merevlemezre mentése: A tévéműsorokat az USB-porton csatlakoztatott külső merevlemezre mentheti, s azokat később újra és újra megtekintheti (a készülékszoftver frissítésére lehet szükség).

Energia és pénz megtakarítása a jelenlét-érzékelővel: Az új funkciónak köszönhetően úgy állíthatja be a tévét, hogy az automatikusan kikapcsolja a kép megjelenítését, hogyha elhagyja a szobát (vagy ha hosszabb ideig nem tér vissza, készenléti módra váltson).

Film- és zenelejátszás, illetve képek megjelenítése USB-eszközről: Az USB-médialejátszó lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott USB-eszközön található mozgóképeket, képeket és zenefájlokat a tévén is megtekinthesse (többféle fájlformátumnál is használható).

Energia megtakarítása a tévé kikapcsolásával: Az energiatakarékos kapcsolóval a tévé fogyasztását nullára csökkentheti, a Quick Start & Viewing funkcióval pedig másodpercek alatt újraindíthatja a tévét.

Egyszerű csatlakozás a HD-készülékekhez a HDMI® segítségével: A CEC és Audio Return Channel funkcióval rendelkező 2 bemenet leegyszerűsíti a HD eszközök csatlakoztatását.

Nézzen egyszerre két képet a képernyőn: Nézzen egyszerre tévét és internetes videókat vagy bármely két különböző forrásból származó képet egymás mellett a képernyőn az Twin Picture funkcióval.

A legjobb képbeállítások automatikus kiválasztása: A jelenetválasztás funkcióval egyetlen gombnyomással a kívánt műsorhoz optimalizálhatja a kép- és hanghatásokat.

Az összes szórakoztatóelektronikai készülék vezérlése egyetlen távvezérlőről: A kompatibilis eszközök tartalmainak lejátszása és beállításaik módosítása a BRAVIA® Sync funkcióval mindössze egyetlen gombnyomás.

Digitális tévére váltás beltéri egység nélkül: A digitális és az analóg tévécsatornák elérése beépített digitális földfelszíni tv-tunerrel (DVB-T).

My Sony – számos előny és exkluzív ajánlat: Regisztrálja BRAVIA® televízióját a My Sony szolgáltatásban, és élvezze az útmutatókhoz, különleges ajánlatokhoz és más lehetőségekhez való exkluzív hozzáférés előnyeit.