Sony ICF-SW7600

Sony ICF-SW7600 kézikönyv

(3)
 • 3-227-586-13 (1)
  FM Stereo/SW/MW/LW
  PLL Synthesized Receiver
  Sony Corporation 2001 Printed in Japan
  ICF-SW7600GR
  Operating instructions
  Mode d’emploi
  Bedienungsanleitung
  Manual de instrucciones
  Gebruiksaanwijzing
  Manual de Instruções
  GB
  FR
  DE
  ES
  NL
  PT
Sony ICF-SW7600

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Sony ICF-SW7600 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Sony ICF-SW7600 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Sony ICF-SW7600 kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Rádiók kategóriába tartozik, és 3 ember értékelte, átlagosan 8.7. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Portugál. Van kérdése a (z) Sony ICF-SW7600 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Sony ICF-SW7600 specifikációk

Márka Sony
Modell ICF-SW7600
Termék Rádió
Nyelv Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Portugál
Fájltípus PDF

Kapcsolódó termékek kézikönyvei

Rádió Sony

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.