Sony CDX-GT660UV specifikációk

specs_thumb_alt
(1)

Sony CDX-GT660UV specifikációk, árak, termékképek és videók.

Sony CDX-GT660UV specifikációk

Általános
Márka Sony
Modell CDX-GT660UV
Termék Autórádió
EAN 4905524761184
Nyelv Angol
Fájltípus PDF
Multimédia
MP3-lejátszás Igen
CD-R lejátszás Nincs
CD-RW lejátszás Nincs
USB közvetlen lejátszás Igen
Támogatott audió formátumok AAC,MP3,WMA
DVD-Audio lejátszás Nincs
DVD-videó lejátszás Nincs
Rádió
Támogatott rádiósávok FM,MW
FM-sávtartomány 87.5 - 108 Mhz
Alapértelmezett állomások mennyisége 30
Képernyő
CD-szöveg Igen
Beépített kijelző Igen
Kijelző típusa LCD
Csatlakozók és csatlakozási felületek
AUX bemenet Igen
Pre out kimenet Nincs
Bluetooth Nincs
USB-csatlakozók száma 1
USB verziója 2.0
USB port Igen
Teljesítmény
Termék színe Fekete
Kész fogadni az iPodot Igen
Jel-zaj aránya (SNR) 80 dB
Impedancia 75 Ω
Audió kimeneti csatornák 4.0 csatornák
Csatornánkénti max. teljesítmény 52 W
Tömeg és méretek
Tömeg 1300 g
Méret (sz x mé x ma) 178 x 50 x 18 mm
Műszaki adatok
Bemeneti frekvencia 20 Hz
Kimeneti feszültség 2 V
Szünet funkció Igen
Ismétlés Igen
Ezzel a készülékkel egyaránt hallgathat CD-ket, rádiót, illetve pendrive-on, Walkman®, iPod® vagy iPhone® készüléken tárolt zenefájlokat


Válassza ki kedvenc színét: A kijelzőn megjelenő szöveget tetszés szerinti színre állíthatja be. Válasszon a mélyvörös, az óceánkék és a többi árnyalat közül..

Válasszon hangulatához illő zenét a SensMe™ funkcióval: A SensMe™ automatikusan különféle témájú csatornákba rendezi a zenei sávokat: válasszon a vezetési helyzettől vagy a hangulatától függően..

Walkman®, iPod® vagy iPhone® készülékét az USB-porton keresztül csatlakoztathatja: Csatlakoztassa Walkman®, iPod®, iPhone® készülékét vagy más típusú MP3-lejátszóját a készülék elején található USB-porthoz..

Jobb rádióvétel: A Digital Clarity Tuner funkciónak köszönhetően akkor is tiszta, természetes sztereó hangban lehet része, ha távol van a rádióadótól..

Keresse meg gyorsabban a megfelelő zeneszámot: A Quick-BrowZer™ funkcióval tárcsa segítségével navigálhat a szerzők között vagy a lejátszási listában, a ZAPPIN™ funkcióval pedig pillanatok alatt végigböngészheti az összes zenei sávot, és megtalálhatja a hangulatához legjobban illő zeneszámot..

Közlekedési és zeneszám-információk: Az RDS- és az ID3-címkék használatával lekérheti a műsorszám-, előadó-, és más adatokat, valamint a legfrissebb közlekedési információkat..

Egyenletes hangerő: Az automatikus hangerő-optimalizációnak köszönhetően a hangerő minden adatforrás esetén azonos lesz..

Vezérlés a kormánykerékről: Többé nem kell a konzolhoz hajolgatnia! Váltson zeneszámot, módosítsa a hangerőt, és végezzen más műveleteket a kormánykerékre szerelhető távadapterrel..

Hangolja be a kívánt zeneszámot: A hétsávos hangszínszabályozónak (EQ7), az időbeállítási funkciónak, valamint az alul- és felüláteresztő szűrőnek köszönhetően úgy hallgathat zenét, ahogyan Önnek a leginkább megfelel..