Skoda Octavia (2016) használati utasítás

Skoda Octavia (2016)
9 · 63
PDF használati utasítás
 · 332 oldalak
Magyar
használati utasításSkoda Octavia (2016)
SIMPLY CLEVER
KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
ŠKODA Octavia

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Skoda Octavia (2016) használati utasítását. Ez a használati útmutató a autók kategóriába tartozik, és 63 ember értékelte, átlagosan 9. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar. Van kérdése a (z) Skoda Octavia (2016) kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Skoda -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Skoda tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kovács Peter • 7-2-2021Nincs hozzászólás

Miért nem világít együtt a Skoda 3as ban a helyzetjelző és a városi együtt, ezért világít a müszerfalon a sárga háromszögben sárga felkiáltó jel.

Miért nem világít együtt a Skoda 3as ban a helyzetjelző és a városi együtt, ezért világít a müszerfalon a sárga háromszögben ...
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
János • 14-5-2023Nincs hozzászólás

Vezeték nélküli töltést hogy tudom alkalmazni?

Vezeték nélküli töltést hogy tudom alkalmazni?
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Tóth László • 30-9-20211 hozzászólás

Üdv. 2014 es 03 as skodám van, az a bajom vele, hogy menet közben a hátsó ablakokat nem tudom lehúzni. Ha megállok és kinyitom a bal első ajtot akkor engedi. Ahogy elindulok megint nem engedi lehúzni a hátsókat. A bal első ajtón tudom, hogy van a gyerek zár gomb, de azt hiába nyomkodom, nem oldja fel. Nem azzal van lezárva. Valahol a menüben lehet, csak nem magyar a menü és nem találom hol lehet ezt kikapcsolni. Köszönöm a segítseget

Üdv. 2014 es 03 as skodám van, az a bajom vele, hogy menet közben a hátsó ablakokat nem tudom lehúzni. Ha megállok és kinyito...
Fotó megtekintése
béla • 27-12-2021

Sziasztok! Az lenne kérdésem,hogy Skoda Octavia5 cr tdi autóm hűtőventilátora (most télen)kb.1 km.megtétel után bekapcsol, pedig a hőfokmérő éppen,hogy kimozdul a helyéről.Ez által a motor egy kicsit gyorsabban pörög,így a fogyasztása is magasabb a megszokottnál.Tudja-e valaki mi lehet a probléma?

Válaszolj erre a kérdésre
Hamar lászló • 18-7-2021Nincs hozzászólás

Hogyan kell kicserélni a gyújtógyertyát a Skoda octáviában

Válaszolj erre a kérdésre
Sándor Csaba • 1-3-2023Nincs hozzászólás

Hogyan kell az álló világítás izzóját a kiszerellt első lámpatestben kicserélni. A felnyúló fém nyéllel az izzó körben fogatható, de nem tudomk az izzóhoz jutni. Kérem tanácsukat. Köszönettel: Sándor Csaba

Válaszolj erre a kérdésre
Hamar lászló • 18-7-2021Nincs hozzászólás

Gyújtógyertya csere

Válaszolj erre a kérdésre
Attila Farkas • 19-4-2021Nincs hozzászólás

Hogyan lehet ködfénylámpa izzót cserélni skoda octavia 2 -ben

Válaszolj erre a kérdésre
Burjan Zoltan • 23-10-2020Nincs hozzászólás

Használati utasítás könyv formában vásárolnék

Válaszolj erre a kérdésre
Viczmándy Zsolt • 18-8-2020Nincs hozzászólás

Szivargyujtóban nincs áram az utas térben és a csomagtérben sem a biztosítték táblán minden rendben. illetve pontossan hányas biztosítték tartozik hozzá

Válaszolj erre a kérdésre
Vajai Gabor • 13-7-2020Nincs hozzászólás

Inditaskor kijelzi a piros fekpedal gombot

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 10

A Skoda Octavia (2016) személygépkocsi közepes méretű, ötajtós kombi kivitelben érhető el. A jármű benzines és dízel üzemű motorral is rendelhető, amelyek teljesítménye 115 lóerőtől 245 lóerőig terjed. Az üzemanyagtartálya 50 literes, az autó teljesítménye pedig kivitelétől függően 0-100 km/h gyorsulással 13,8 másodperctől kezdődően. A Skoda Octavia maximális sebessége 240 km/h. Az autó belső felszereltsége tartalmazza az adaptív tempomatot, a szervokormányt, az elektromos ablakemelőket, az elektromosan állítható tükröket. Az autó vezető- és utasoldalán is rendelkezik légzsákokkal, és a jármű biztonságos természetét az ABS, a ködlámpák és az auto-hold funkció teszi teljessé. Az autó riasztóval is felszerelt. Az Octavia kombi állóhelyeit 610 liter tárolókapacitás jellemzi, az összefogott ülések lehajtása esetén pedig ez a kapacitás 1740 literre bővül. Az autó GPS rendszerrel rendelkezik, amely segítséget nyújt a navigációban és az útiterv összeállításában. Az Octavia 2016-as modellje kényelmes és biztonságos összekapcsolást kínál.

Általános
Skoda
Octavia (2016)
autó
Magyar
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Skoda Octavia (2016) szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Hogyan konvertálhatom a mérföldeket kilométerre?

1 mérföld 1,609344 kilométer, 1 kilométer pedig 0,62137119 mérföld.

Hol találom meg a Skoda autóm VIN számát?

Az autó VIN -számának helye márkánként és típusonként eltérő. A kódot az autó vázára fel lehet bélyegezni, vagy egy lemezre kell felszerelni. A legjobb, ha megnézi a Skoda Octavia (2016) kézikönyvében a VIN -szám pontos helyét.

Mi az a VIN szám?

Az autó VIN -száma egy azonosító szám minden autóra. A VIN rövidítés tehát a jármű azonosító számát jelenti.

A Skoda autóm mikor igényel karbantartást?

Rendszeres karbantartás szükséges minden autó számára. Az, hogy milyen gyakran kell karbantartani az autót, és pontosan mit kell tenni, megtalálható a karbantartási útmutatóban. Nagy időszakos szerviz esetén ezt általában kétévente vagy 30 000 kilométer után kell elvégezni.

Mikor kell cserélni a Skoda autóm fékfolyadékát?

A fékfolyadékot kétévente ajánlott cserélni.

Mi a különbség az E10 és az E5 benzin között?

Az E10 benzin legfeljebb tíz százalék etanolt tartalmaz, míg az E5 benzin kevesebb mint öt százalékot. Ennek eredményeként az E10 -benzin százalékos aránya alacsonyabb, mint az E5 -ös benziné, így kevésbé káros a környezetre.

Egy vagy több ajtó belülről nem nyílik. Akkor mi legyen?

A zár nagy valószínűséggel a gyermekbiztonsági zárhoz van állítva, így belülről nem nyitható. A gyermekzár kioldásának módja márkánként és típusonként eltérő.

Az autórádióm nem kapcsol be,mi lehet az oka?

Ha az autórádió nem kapcsol be, akkor nem kap áramot. Ellenőrizze, hogy a piros vezeték csatlakozik -e a kapcsolati tápellátáshoz, a sárga pedig az állandó tápellátáshoz.

A Skoda Octavia (2016) használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Skoda Octavia (2016) használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény