Sangean HDT-1X

Sangean HDT-1X kézikönyv

(1)
  • HDT-1/HDT-1X
    Version 1
    GB
Sangean HDT-1X

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Sangean HDT-1X kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Sangean HDT-1X tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Sangean HDT-1X kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Rádiók kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 9.6. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Sangean HDT-1X kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Sangean HDT-1X specifikációk

Márka Sangean
Modell HDT-1X
Termék Rádió
EAN 0729288029199
Nyelv Angol
Fájltípus PDF
Rádió
Rádió típusa Személyi
FM-sávtartomány 87.5 - 108Mhz
AM-sávtartomány 520 - 1710kHz
Hangsugárzók
Beépített hangszóró(k)
Képernyő
Kijelző típusa LCD
Csomagolás tartalma
Kézi távvezérlő
Jellemzők
Termék színe Fekete

Kapcsolódó termékek kézikönyvei

Rádió Sangean

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.