Sangean DT-220

Sangean DT-220 kézikönyv

(1)
  • DT-220V
    Operating instruction
    Instruccions de manejo
    GB
    E
Sangean DT-220

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Sangean DT-220 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Sangean DT-220 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Sangean DT-220 kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Rádiók kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol, Spanyol. Van kérdése a (z) Sangean DT-220 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Sangean DT-220 specifikációk

Márka Sangean
Modell DT-220
Termék Rádió
Nyelv Angol, Spanyol
Fájltípus PDF

Kapcsolódó termékek kézikönyvei

Rádió Sangean

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.