Philips Saeco Lirika

Philips Saeco Lirika kézikönyv

(6)
 • ENGLISH
  OPERATING INSTRUCTIONS
  Read these operating instructions carefully before using the machine.
  Type SUP041E
  EN
  02
  02
Philips Saeco Lirika

Kell segítség?

Kérdések száma: 2

Van kérdése a (z) Philips Saeco Lirika kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Philips Saeco Lirika tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Klaudia, 27-12-2020 10:47:10 Nincs hozzászólás

Hogyan tudom a vízkőtelenítést elkezdeni? A menü gombot nyomva nem jelenik meg a vízkőtelenítés funkció.

Philips Saeco Lirika
Válaszolj erre a kérdésre
Varga József, 30-1-2021 20:24:16 1 hozzászólás

Saeco Lirika Plusz kávéfőző tulajdonosa vagyok. Kévéfőzés során a darálás végén hangos, roppanó hangot adott az örlőmű. Ezt az adagot még rendesen lefőzte a gép azonban a következő adagnál már nem indult meg az örlőmű darálni és az alábbi hibaüzenetet adta. Az örlőműböl a kávészemek eltávolítása után, ellenőriztem, hogy nincs- e az örlőmű tengelye megszorulva, mert azt feltételeztem, hogy a kávészemek között szennyeződés volt amitől az örlőmű megszorult, de a tengely forgatható, nincs megakadva. A gép újraindásakor örlőmű hibajelzést ad, az induló teszt lefutását követően nem indul el a darálás, hanem az alábbi hibakód jelenik meg. Kérdésem hogy lehet- e a hibakódot törölni, ill. mit kell tenni, hogy működjön a kávéfőzés.

Philips Saeco Lirika
Kurilla Györgyi, 26-2-2021 13:09:47

A vízkőmentesítés érdekelne engem is. Nem jelenik meg ez a funkció az utasításban leírtak követésekor.

Válaszolj erre a kérdésre

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Philips Saeco Lirika kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Kávégépek kategóriába tartozik, és 6 ember értékelte, átlagosan 8.8. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Engels. Van kérdése a (z) Philips Saeco Lirika kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2021 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.

Az oldal cookie-kat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Ha ön továbbra is használja az oldalt, azt annak a jelének vesszük, hogy egyetért ezzel.