Peugeot 307 (2003) használati utasítás

Peugeot 307 (2003)
8.5 · 98
PDF használati utasítás
 · 185 oldalak
Magyar
használati utasításPeugeot 307 (2003)

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Peugeot 307 (2003) használati utasítását. Ez a használati útmutató a autók kategóriába tartozik, és 98 ember értékelte, átlagosan 8.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar. Van kérdése a (z) Peugeot 307 (2003) kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Peugeot -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Peugeot tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

istván • 19-9-2020Nincs hozzászólás

Álló motornál kell e világítani az olajvíssza jelzőnek gyújtás ,indítás előtt

Válaszolj erre a kérdésre
Alexander • 8-3-2021Nincs hozzászólás

Jo napot! Peugeot 307 kerék csavar meghúzási nyomaték értéke érdekelne..

Válaszolj erre a kérdésre
Pécsi László • 17-5-2021Nincs hozzászólás

Álló motornál kell e vílágítani az olaj visszajelzőnek?

Válaszolj erre a kérdésre
Marco Broccati • 22-6-2021Nincs hozzászólás

Összehasonlítva a "szennyeződés elleni eszköz anomáliájára" utaló üzenetet a fix jelzéssel, ami felgyullad a műszerfalnál, mit jelent ez? Mit kell tennem? Köszönöm.

Ezt az üzenetet automatikusan lefordították
Válaszolj erre a kérdésre
Fodor Károly • 6-10-2022Nincs hozzászólás

Üdvözlet. Kérdésem az lenne,hogy a központi zár bezárásához nem viszi be a tükröket mi lehet a baj forrása?

Válaszolj erre a kérdésre
Pélfi Magdolna • 25-1-2022Nincs hozzászólás

Peugeot 307, diesel, menet közben leállt, és az "őndiagnosztika visszajelző" lámpa nem aludt ki újra indítás után sem. Igaz, kint -16fok van. Ez lehet az oka? Esetleg megfagyott az üzemanyag? Mi a teendő?

Válaszolj erre a kérdésre
Juhász Zoltán • 26-3-2023Nincs hozzászólás

Óraátállítás

Válaszolj erre a kérdésre
László Bimbó • 22-5-2023Nincs hozzászólás

Nemkapcsol a klíma melyik lehet a biztije

Válaszolj erre a kérdésre
Glasz Endre • 29-8-2023Nincs hozzászólás

307 2hdi melyik a szivargyujto biztosíték?

Válaszolj erre a kérdésre
Glasz Endre • 3-8-2023Nincs hozzászólás

Hol található a szivargyujto biztosíték?

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 25

A Peugeot 307 egy autótípus, amelyet a világhírű autógyártó cég, a Peugeot gyártott. Az autó bemutatásra került 2003-ban és a középkategóriába tartozik. A Peugeot 307 népszerűvé vált az autópiacon különböző kialakítása, megbízhatósága és gazdaságossága miatt. A Peugeot 307 különböző motorváltozatokkal és hajtásláncokkal érhető el. Az autó benzines és dízelmotorokkal is rendelhető, amelyek különböző teljesítményt és fogyasztást kínálnak. A pontos motorválaszték és specifikációk az adott évjáratra és modellre vonatkozva találhatók meg. A Peugeot 307 többféle karosszéria változatban elérhető, beleértve a szedán, kombi és ferdehátú modelleket is. Az autó közepes méretű, ami lehetővé teszi, hogy könnyen manőverezni tudjon a városi forgalomban. Továbbá a Peugeot 307 elég tágas belső térrel rendelkezik, ami kényelmes utazást biztosít utasai számára. A Peugeot 307 bevezetése óta sok technológiai fejlesztés történt az autóiparban, így az autó sajnálatos módon nem teljesen naprakész. Mindazonáltal, az autó megfelelő választás lehet azoknak, akik zuhanyozáshoz, gazdaságossághoz és megbízhatósághoz keresnek egy középkategóriás autót. A Peugeot 307 továbbra is könnyen hozzáférhető használt autópiacokon és további információkat lehet találni a Peugeot hivatalos honlapján vagy márkakereskedésekben.

Általános
Peugeot
307 (2003)
autó
Magyar
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Peugeot 307 (2003) szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Hogyan konvertálhatom a mérföldeket kilométerre?

1 mérföld 1,609344 kilométer, 1 kilométer pedig 0,62137119 mérföld.

Hol találom meg a Peugeot autóm VIN számát?

Az autó VIN -számának helye márkánként és típusonként eltérő. A kódot az autó vázára fel lehet bélyegezni, vagy egy lemezre kell felszerelni. A legjobb, ha megnézi a Peugeot 307 (2003) kézikönyvében a VIN -szám pontos helyét.

Mi az a VIN szám?

Az autó VIN -száma egy azonosító szám minden autóra. A VIN rövidítés tehát a jármű azonosító számát jelenti.

A Peugeot autóm mikor igényel karbantartást?

Rendszeres karbantartás szükséges minden autó számára. Az, hogy milyen gyakran kell karbantartani az autót, és pontosan mit kell tenni, megtalálható a karbantartási útmutatóban. Nagy időszakos szerviz esetén ezt általában kétévente vagy 30 000 kilométer után kell elvégezni.

Mikor kell cserélni a Peugeot autóm fékfolyadékát?

A fékfolyadékot kétévente ajánlott cserélni.

Mi a különbség az E10 és az E5 benzin között?

Az E10 benzin legfeljebb tíz százalék etanolt tartalmaz, míg az E5 benzin kevesebb mint öt százalékot. Ennek eredményeként az E10 -benzin százalékos aránya alacsonyabb, mint az E5 -ös benziné, így kevésbé káros a környezetre.

Egy vagy több ajtó belülről nem nyílik. Akkor mi legyen?

A zár nagy valószínűséggel a gyermekbiztonsági zárhoz van állítva, így belülről nem nyitható. A gyermekzár kioldásának módja márkánként és típusonként eltérő.

Az autórádióm nem kapcsol be,mi lehet az oka?

Ha az autórádió nem kapcsol be, akkor nem kap áramot. Ellenőrizze, hogy a piros vezeték csatlakozik -e a kapcsolati tápellátáshoz, a sárga pedig az állandó tápellátáshoz.

A Peugeot 307 (2003) használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Peugeot 307 (2003) használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény