Oras Electra 6172

Oras Electra 6172 kézikönyv

(1)
  • Installation and Maintenance Guide
    Oras Electra
Oras Electra 6172

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Oras Electra 6172 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Oras Electra 6172 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Oras Electra 6172 kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Nincs kategorizálva kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Engels, Italiaans, Zweeds, Slowaaks. Van kérdése a (z) Oras Electra 6172 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Oras Electra 6172 specifikációk

Általános
Márka Oras
Modell Electra 6172
Termék Nincs kategorizálva
Nyelv Engels, Italiaans, Zweeds, Slowaaks
Fájltípus PDF
Jellemzők
Termék színe Króm
Kompatibilis készülékek Fürdőszobai mosdó
Javasolt max. víznyomás 1000 kPa
Melegvíz max. hőmérséklete 70 °C
Csaptelep anyaga Sárgaréz
Javasolt min. víznyomás 100 kPa
Tömeg és méretek
A kifolyócső és a beágyazófelület közötti távolság 100 mm

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2021 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.