Omron M3 Comfort használati utasítás

Omron M3 Comfort
8.6 · 49
PDF használati utasítás
 · 16 oldalak
Magyar
használati utasításOmron M3 Comfort

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Omron M3 Comfort használati utasítását. Ez a használati útmutató a vérnyomásmérők kategóriába tartozik, és 49 ember értékelte, átlagosan 8.6. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar. Van kérdése a (z) Omron M3 Comfort kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Omron -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Omron tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Sutka Edit • 10-11-2022Nincs hozzászólás

Az órát nem tudom beállítani. Most 6.18h van az óra mást mutat a vérnyomásmérőn. Ebben kérek segítséget.

Az órát nem tudom beállítani. Most 6.18h van az óra mást mutat a vérnyomásmérőn. Ebben kérek segítséget.
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Csizmadia Ferenc • 18-1-2022Nincs hozzászólás

A mérés után megjelenő jelzések jelentése?C

Válaszolj erre a kérdésre
Csizmadia Ferenc • 18-1-20221 hozzászólás

Hol tekinthető meg az Omron M 3 vérnyomásmérő használati utasítása?

Bela Kalmar • 27-2-2022

Ez engem is érdekel

Válaszolj erre a kérdésre
Ferenc Szabó • 17-7-2022Nincs hozzászólás

Mire szolgál az "event" gomb?

Válaszolj erre a kérdésre
Niki • 10-1-2022Nincs hozzászólás

miért írja ki, hogy error? cseréltem benne elemet is, és azt jelzi, hogy nincs benne elem.

Válaszolj erre a kérdésre
Petrik jáñós • 28-8-2022Nincs hozzászólás

Mit jelen az

Válaszolj erre a kérdésre
Goda Ferencné • 31-8-2023Nincs hozzászólás

OMRON M3 Inrelisense készülék elkezdi a mandzsettát felfújni, majd visszaesik és újból próbálkozik, és felváltva E2 és E5 hibakódot ad. Mi lehet a probléma?

Válaszolj erre a kérdésre
Hortoványi Ottó • 17-8-2022Nincs hozzászólás

Hol tudom megnézni az omron M3 hibakódot, mert amit látok olyan apró hogy nem tudom elolvasni. Amennyiben próbálom nagyítani olvashatatlan a válik.

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 8

Az Omron M3 Comfort szfingománométer egy magas minőségű, megbízható és pontos egészségügyi mérőeszköz. Az eszköz automatikus mérési funkciót és levegőnyomás-szabályozást tartalmaz, ami egyszerű és kényelmes helyzetet biztosít a felhasználók számára és hozzájárul a pontosabb mérési eredményekhez. A szfingománométer nagy, könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik, amelyen az utolsó három mérési eredmény is megjelenik, és automatikusan elmenti az előző 100 mérési eredményt. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék vércukorszintjüket időben és hatékonyabban kezeljék cukorbetegségüket. Az eszköz rendelkezik egy csendes funkcióval is, amely lehetővé teszi a csendes és zavartalan mérést. Az Omron M3 Comfort szfingománométer könnyű és kényelmes fogású, és könnyen szállítható, így egyszerűen bárhová magával viheti az ember. A termék minőségi anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. Az eszköz fő funkciói közé tartozik a vérnyomásmérés és a pulzusszám mérése, amelyek segítenek a felhasználóknak egészségügyi állapotuk figyelemmel kísérésében és kezelésében. Az Omron M3 Comfort szfingománométer ideális választás mindenki számára, aki a helyes vércukorszint-szintjének fenntartására törekszik.

Általános
Omron
M3 Comfort | HEM-7134-E
vérnyomásmérő
Magyar
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Omron M3 Comfort szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Mit jelent a szisztolés nyomás?

A szisztolés nyomás a legfontosabb szám, amelyet a vérnyomásmérő mutat. A szisztolés nyomás a szívizom összehúzódása során az artériákban uralkodó nyomás mértékére utal.

Mit jelent a diasztolés nyomás?

A diasztolés nyomás az alacsonyabb szám, amelyet a vérnyomásmérő mutat. Az alsó szám a vérnyomására utal, amikor a szívizom ütések között van.

Mi a normális vérnyomás?

A normális vérnyomás körülbelül 120/80.

A Omron M3 Comfort használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Omron M3 Comfort használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény