Miele G 656-3 Plus használati utasítás

Miele G 656-3 Plus
9 · 2
PDF használati utasítás
 · 72 oldalak
Angol
használati utasításMiele G 656-3 Plus

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Miele G 656-3 Plus használati utasítását. Ez a használati útmutató a mosogatógépek kategóriába tartozik, és 2 ember értékelte, átlagosan 9. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Miele G 656-3 Plus kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Miele -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Miele tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kérdések száma: 0

Általános
Miele
G 656-3 Plus
mosogatógép
Angol
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Miele G 656-3 Plus szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Mit tegyek a kellemetlen szagú mosogatógéppel?

Kellemetlen szagú mosogatógép esetén a következő lépéseket teheti: - Tisztítsa meg a szűrőket - Tisztítsa meg a szórókarokat - Tisztítsa meg az ajtógumikat - Futtasson le egy forró mosási programot - Futtasson le egy programot üresen mosogatógép -tisztítóval

Előzetesen le kell öblíteni az edényeket?

Nem ajánlott a szennyes edényeket elöblíteni a mosogatógépbe helyezés előtt. A gép életciklusa szempontjából jobb, ha mindent edény szennyezett állapotban kerül a mosogatógépbe. A piszkos edények zsírja a gép szivattyújának kenése.

Mennyi mosogatószert használjak?

Az átlagos felhasználandó mennyiség körülbelül 25 gramm mosogatószer. Javasoljuk, hogy kövesse a csomagoláson található tanácsokat.

Hogyan adhatok vízlágyító sót a mosogatógépemhez?

Minden mosogatógépnek külön rekesze van a vízlágyító sóhoz. Ez kinyílik, amikor elfordítja a megfelelő rekesz gombját. A lágyító sót ezután tölcsér segítségével a rekeszbe lehet önteni.

A Miele G 656-3 Plus használati utasítása elérhető itt Magyar?

Sajnos nem áll rendelkezésünkre a Miele G 656-3 Plus használati utasítása itt Magyar. Ez a kézikönyv itt érhető el Angol.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény