Lego The Black Pearl

Lego The Black Pearl kézikönyv

(1)
  • 4184
    1
    4184_BOOK1.indd 1 08/06/2011 6:34 PM
Lego The Black Pearl

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Lego The Black Pearl kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Lego The Black Pearl tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Lego The Black Pearl kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Játékok kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 5.4. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Egyetemes, Angol, Francia. Van kérdése a (z) Lego The Black Pearl kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Lego The Black Pearl specifikációk

Általános
Márka Lego
Modell The Black Pearl
Termék Játék
Nyelv Egyetemes, Angol, Francia
Fájltípus PDF
Jellemzők
Darabok száma 804dB
Javasolt életkor (min.) 8év(ek)
Javasolt életkor (max.) 14év(ek)
Termék típusa Építőkészlet
FSC megfelelés Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Javasolt nem Fiú/lány

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.