Lego Target Practice

Lego Target Practice kézikönyv

(1)
  • 70101
    70101.indd 1 11/08/2012 12:30 AM
Lego Target Practice

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Lego Target Practice kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Lego Target Practice tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Lego Target Practice kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Játékok kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 6.4. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Egyetemes, Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Orosz, Román, Szlovén. Van kérdése a (z) Lego Target Practice kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Lego Target Practice specifikációk

Általános
Márka Lego
Modell Target Practice
Termék Játék
EAN 5702014972063
Nyelv Egyetemes, Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Orosz, Román, Szlovén
Fájltípus PDF
Jellemzők
Darabok száma 101dB
Javasolt életkor (min.) 7év(ek)
Javasolt életkor (max.) 12év(ek)
Anyag Műanyag
Termék színe Többszínű
Termék típusa Építőkészlet
FSC megfelelés Mix
Javasolt nem Fiú/lány

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.