Lego Royal Roost

Lego Royal Roost kézikönyv

(1)
  • 70108
    70108_BI.indd 1 29/01/2013 5:00 PM
Lego Royal Roost

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Lego Royal Roost kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Lego Royal Roost tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Lego Royal Roost kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Játékok kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 5.2. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Egyetemes, Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Orosz, Román, Szlovén. Van kérdése a (z) Lego Royal Roost kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Lego Royal Roost specifikációk

Általános
Márka Lego
Modell Royal Roost
Termék Játék
Nyelv Egyetemes, Angol, Holland, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Portugál, Orosz, Román, Szlovén
Fájltípus PDF
Jellemzők
Darabok száma 105dB
Javasolt életkor (min.) 6év(ek)
Javasolt életkor (max.) 12év(ek)
Anyag Műanyag
Termék színe Többszínű
Termék típusa Építőkészlet
FSC megfelelés Mix
Javasolt nem Fiú/lány

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.