Lego Kokoriko

Lego Kokoriko kézikönyv

(2)
  • 3863
    3863_BI.indd 13863_BI.indd 1 11715 11:1111715 11:11
Lego Kokoriko

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Lego Kokoriko kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Lego Kokoriko tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Lego Kokoriko kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Játékok kategóriába tartozik, és 2 ember értékelte, átlagosan 9.2. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Egyetemes, Német, Szlovén. Van kérdése a (z) Lego Kokoriko kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Lego Kokoriko specifikációk

Általános
Márka Lego
Modell Kokoriko
Termék Játék
EAN 5702014736498
Nyelv Egyetemes, Német, Szlovén
Fájltípus PDF
Jellemzők
Javasolt életkor (min.) 6év(ek)
Termék színe Többszínű
Játszási idő (max.) 10perc
Játékosok maximális száma 4
A játékosok minimális száma 2
Fajta Stratégia
Javasolt nem Fiú/lány

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.