Lego CAR WASH

Lego CAR WASH kézikönyv

(1)
Lego CAR WASH

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Lego CAR WASH kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Lego CAR WASH tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Lego CAR WASH kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Játékok kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.9. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Egyetemes. Van kérdése a (z) Lego CAR WASH kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Lego CAR WASH specifikációk

Általános
Márka Lego
Modell CAR WASH
Termék Játék
EAN 5702014734074
Nyelv Egyetemes
Fájltípus PDF
Jellemzők
Darabok száma 14dB
Javasolt életkor (min.) 2év(ek)
Javasolt életkor (max.) 5év(ek)
Termék színe Többszínű
Termék típusa Építőkészlet
FSC megfelelés Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Javasolt nem Fiú/lány
Csomagolási adatok
Csomagolás szélessége -mm
Csomagolás mélysége -mm
Csomagolás magassága -mm
Csomagolás tömege -g

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.