Krups Roma EA8108 használati utasítás

Krups Roma EA8108
8.5 · 145
PDF használati utasítás
 · 156 oldalak
Magyar
használati utasításKrups Roma EA8108

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Krups Roma EA8108 használati utasítását. Ez a használati útmutató a kávégépek kategóriába tartozik, és 145 ember értékelte, átlagosan 8.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar, Angol. Van kérdése a (z) Krups Roma EA8108 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Krups -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Krups tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Felicia • 30-11-2021Nincs hozzászólás

Miért villognak az alapból kiöntendő és tisztító lámpák, miközben a tartály tiszta és tele van, amikor bekapcsolom a Krups Roma EA8108 kávéfőzőt? Megvásároltam az EA 80 EA 81 típusú eszpresszókészüléket 1 hónapja. Amikor megnyomom a gombot a kávéfőzéshez, leállnak. Mi lehet az ok? Kérem, lehetőleg gyors választ adjon.

Miért villognak az alapból kiöntendő és tisztító lámpák, miközben a tartály tiszta és tele van, amikor bekapcsolom a Krups Ro...
Fotó megtekintése
Ezt az üzenetet automatikusan lefordították
Válaszolj erre a kérdésre
Kovács Palne • 10-4-2023Nincs hozzászólás

Nincs használati utasitas nem tudom cleart elinditani

Nincs használati utasitas nem tudom cleart elinditani
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
tóth katalin • 11-2-2021Nincs hozzászólás

Hogyan tudom kicserelni a viztisztitot egyedul

Hogyan tudom kicserelni a viztisztitot egyedul
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Iwona • 26-9-2016Nincs hozzászólás

Mi a teendő, ha a Krups Roma EA8108 kávéfőzőmön bekapcsol a calc és a clean dióda, és megnyomtam a tisztítás gombot anélkül, hogy beletettem volna a kávéfőzőbe a kávéfőző tisztító tablettát vagy a por formáját. Később találtam egy kávéfőző tisztító tablettát, de az nem oldódott fel, és sajnos a kávéfőző nem tisztul olyan jól, mint az első alkalommal, és azonnal furcsa íze van a kávának. Mit kell tennem, hogy a kávé íze újra jó legyen, és a kávéfőző tiszta legyen? Kérem, segítsen nekem!

Ezt az üzenetet automatikusan lefordították
Válaszolj erre a kérdésre
Szigetfü Beáta • 31-12-2021Nincs hozzászólás

Darálos kávégépem van 1 hete használom, mindent megnéztem víz mennyiség, kávé mennyiség kiüritettem a tartályt mégis pirosan villog. Mi lehet a probléma.

Válaszolj erre a kérdésre
Karol • 18-12-2016Nincs hozzászólás

Translate the following question about the coffee maker Krups Roma EA8108 into Hungarian . Return the translation only: Üdvözlöm. Régóta nem kapcsol be automatikusan a tisztító és vízkőtelenítő rendszer. A kérdésem az lenne: általában hány kávéfőzés után kell bekapcsolnia ezt a rendszert? valamint mi a gombok kombinációja, hogy kézi módban elindíthassam ezeket a lehetőségeket?Üdvözlettel

Ezt az üzenetet automatikusan lefordították
Válaszolj erre a kérdésre
Faragó Attila • 9-9-2020Nincs hozzászólás

Mitől alszik el a Klean jelzés

Válaszolj erre a kérdésre
Tóth Antónia • 17-7-2022Nincs hozzászólás

Miért ég a clean jelzès? Mit kell csinàlni?

Válaszolj erre a kérdésre
Szentmiklóssy robert • 29-1-2020Nincs hozzászólás

Szép estét érdeklödnék hog lehet krups ea8108as kávéfözövel tejet habositani kapucsinot csinálni

Válaszolj erre a kérdésre
Nagy Nagy Leventènè • 11-10-2020Nincs hozzászólás

EA 817070 Nincs magyar hadznàlati utasitàs nemtudok kàvét fözni

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 23

A Krups Roma EA8108 kávéfőző egy nagyon hasznos eszköz, ami kiválóan alkalmas kávéfőzésre. Ez a kávéfőző két darab baba kávékapszula javítási lehetőséget kínál, ami növeli a kávé minőségét, miközben csökkenti a kávézaccot a pohárban. Az automatikus főzési rendszer használata nagyon egyszerű, és biztosítja a kávé tökéletes hőmérsékletét, amely fenntartja a csodálatos aromáját és ízét. Ezenkívül a Krups Roma EA8108-nak van egy nagy kapacitású tartálya, amely lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű kávét készítsen könnyedén. Ez a kávéfőző is rendelkezik egy őrölővel, amely lehetővé teszi, hogy frissen őröljön kávét, amikor csak akarja. Emellett a készülék könnyen tisztítható, ami a házimozi konyhájában történő kávéfőzés egy további előnye. A Krups Roma EA8108 kávéfőző egy értékes és praktikus berendezés, amely garantálja, hogy mindig tökéletes kávét készítsen otthon. Ez a kávéfőző nagy teljesítményű és megbízható, és a minőségi alkatrészeiből épült, biztosítva hosszú élettartamát.

Általános
Krups
Roma EA8108
kávégép
Magyar, Angol
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Krups Roma EA8108 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Milyen gyakran kell vízkőtől mentesíteni a kávéfőzőt?

A kávéfőző vízkőmentesítésének gyakorisága a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függ. Kemény víz használata esetén havonta egyszer ajánlott vízkőmentesíteni, és elegendő negyedévente, ha lágy vizet használni.

Mi a legjobb módja a vízkőmentesítésnek a kávéfőzőmnél?

A kávéfőző vízkőmentesítéséhez ajánlott folyékony vízkőmentesítő szert használni, amely a kávéfőzőhöz alkalmas címkével van ellátva.

Mi az eszpresszó?

Az eszpresszó kis mennyiségű tömény kávé.

Meddig tárolhatom a kávébabot?

A lejárati idő a kávébab csomagolásán található. Ez a lejárati idő a zsák zárva tartott állapotára vonatkozik.

Mi a legjobb módja a kávé tárolásának?

Javasoljuk, hogy a kávét légmentesen záródó, tiszta edényben tárolja.

Mit jelez az őrlés a kávé ízéről?

A kávébab őrlése erősen befolyásolja a kávé ízét. Ha a kávébabot nagyon finomra őrlik, akkor erősebb ízű lesz, és ha durvább őrlésű, akkor enyhébb ízű lesz.

A Krups Roma EA8108 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Krups Roma EA8108 használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény