Indesit WITP 82 használati utasítás

Indesit WITP 82
8.1 · 117
PDF használati utasítás
 · 72 oldalak
Magyar
használati utasításIndesit WITP 82

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Indesit WITP 82 használati utasítását. Ez a használati útmutató a mosógépek kategóriába tartozik, és 117 ember értékelte, átlagosan 8.1. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar, Angol. Van kérdése a (z) Indesit WITP 82 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Indesit -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Indesit tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Mária • 19-7-2023Nincs hozzászólás

Tiszteletem! Nem találom a Mobilitás kart.

Tiszteletem! Nem találom a Mobilitás kart.
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Fabian • 24-2-2016Nincs hozzászólás

Indesit WITP 82, after finishing the washing cycle, does not set the drum to remove the laundry. Can it be fixed by oneself? Indesit WITP 82, a mosás végén nem állítja be a dobokat a ruhák eltávolításához. Lehet magának ezt megoldani?

Ezt az üzenetet automatikusan lefordították
Válaszolj erre a kérdésre
Bartal Edit • 3-5-2021Nincs hozzászólás

Centrifugázni szeretnék a géppel. Hogyan tudom beállítani?

Válaszolj erre a kérdésre
Oláh erika • 13-11-2020Nincs hozzászólás

Rövid program van e rajta

Válaszolj erre a kérdésre
Sándor Malinka • 10-1-2021Nincs hozzászólás

Nincs még a használati utasítás, a program egy helyen áll és nem megy tovább

Válaszolj erre a kérdésre
Kovács János • 16-10-2021Nincs hozzászólás

Vettem 1 Ignis win 82 típusú mosógépet használtan,próbálom beállítani a programot,hogy a legkisebb időalatt befejezödjön a mosási idő 30 perc 30 fokon és ez a 9 program.De sajnos több mint 1 óra mindig a mosási idő,próbáltam törölni a reset gombal a de sajnos mindig ugyan azt a hosszú programot adja vissza.Ilyenkor mit tehetek köszönöm.

Válaszolj erre a kérdésre
csóka istvánné • 13-9-2022Nincs hozzászólás

az öblitö nem ürül ki a mosáskor

Válaszolj erre a kérdésre
Szaniszló József • 28-4-2020Nincs hozzászólás

Feltöltöttük a mosógépet, lezártuk el akartuk indítani, de egyetlen fénykijelző sem gyulladt ki, de kiválasztott program nem indul el.

Válaszolj erre a kérdésre
Horti • 11-8-2022Nincs hozzászólás

Miert vilagit a lakat jel?

Válaszolj erre a kérdésre
Kovàcs Sàndor • 27-3-2023Nincs hozzászólás

Mos de nem centrizik aztán megáll

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 21

Az Indesit WITP 82 mosógép kiváló minőséget nyújt a ruhák tisztítására. Egy hatékony és megbízható termék, amely számos praktikus funkciót kínál a hatékony mosási eredmények érdekében. Ez a mosógép könnyedén kezeli a nagyobb ruhaadagokat, ugyanakkor csökkenti az energiafogyasztást és a vízköltségeket. Az Indesit WITP 82 mosógép 8 kg kapacitással rendelkezik, így akár nagyobb takarítási feladatokat is elvégezhet. A mosógép különféle mosási beállításai lehetővé teszik a ruhák különböző típusainak tisztítását, és az előre beállított programok megkönnyítik az időzítést. A mosógép továbbá rendelkezik olyan funkciókkal, mint például a villámgyors programok vagy a magas centrifugálási sebesség, amelyek rövid idő alatt tiszta és száraz ruhákat eredményeznek. Az Indesit WITP 82 mosógép továbbá csendes működésű, így nem zavarja meg a környező zavaró tényezőket, és biztosítja a csendes és zavartalan tisztítást.

Általános
Indesit
WITP 82
mosógép
Magyar, Angol
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Indesit WITP 82 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Milyen hőmérsékletet használjak a mosáshoz?

A ruhadarab mosási címkéje az ajánlott mosási hőmérsékletet mutatja.

Kell-e vízkő mentesítő szer a mosógépemhez?

Nem szükséges a vízkő mentesítő szer használata. A vízkő lerakódás megelőzhető, ha korlátozza a mosást magas hőmérsékleten, és mosásonként az ajánlott mennyiségű mosószert használja.

Hogyan akadályozhatom meg a mosógép kellemetlen szagát?

A kellemetlen szagok elkerülhetők, ha alkalmanként 60 fokon mosnak, és mosásonként az ajánlott mennyiségű mosószert használják.

A Indesit WITP 82 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Indesit WITP 82 használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény