Heinner CH-400 használati utasítás

Heinner CH-400
8.5 · 4
PDF használati utasítás
 · 41 oldalak
Magyar
használati utasításHeinner CH-400

HOTA TRADITIONALA

Model: CH-400/ CH-400-BRW/

CH-400-BK/ XCH-450S

www.heinner.ro

Hota traditionala
Capacitate absorbtie: 250 m³/h
Culoare: alb/maro/negru/inox

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Heinner CH-400 használati utasítását. Ez a használati útmutató a légvezető búrák kategóriába tartozik, és 4 ember értékelte, átlagosan 8.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar, Angol. Van kérdése a (z) Heinner CH-400 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Heinner -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Heinner tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Odler Norbert • 22-2-2023Nincs hozzászólás

Üdv.Annyit szeretnék kérdezni hogy a Heinner ch 400 BK.páraelszívóhoz miért nem adtak a kivezető nyíláshoz pl egy vakdugót vagy valamilyen csatlakózót hogy megoldható legyen a kivezetése ,vagy esetleg az nemjár vele?hogyan oldjam meg a felszerelését ugyanis mind a két kivezető nyílál nyitott.mivel zárjam le a hátulsó nyilást és hogyan csatlakozzak rá a tetején?Köszönöm segítségüket.

Válaszolj erre a kérdésre
Gyenes Andor • 3-12-2022Nincs hozzászólás

Érdeklődnék, hogy a Heinner CH-400 Hagyományos páraelszívó a hátoldalon van e levegő elvezetés és milyen átmérőjű

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 2

Általános
Heinner
CH-400
légvezető búra
Magyar, Angol
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Heinner CH-400 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény