Grundig GTMI 14130 használati utasítás

Grundig GTMI 14130
6.3 · 1
PDF használati utasítás
 · 38 oldalak
Angol
használati utasításGrundig GTMI 14130

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Grundig GTMI 14130 használati utasítását. Ez a használati útmutató a hűtőszekrények kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 6.3. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Grundig GTMI 14130 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Grundig -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Grundig tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kérdések száma: 0

Általános
Grundig
GTMI 14130
hűtőszekrény
Angol
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Grundig GTMI 14130 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Hogyan előzhetem meg, hogy cseppek képződjenek a hűtőszekrényem üveglapjain?

Ennek különböző okai lehetnek, ajánlatos ellenőrizni az alábbiakat: - A leeresztő nyílás szennyeződésmentes? - A hűtő ajtaja megfelelően záródik? - Nincs túl tele a hűtőszekrény, hogy a levegő megfelelően keringhessen? - Nincs beállítva a hőmérséklet 5 fok alá?

Mit tegyek a büdös hűtővel?

A büdös hűtőszekrény problémájának megoldására gyakori módszer, ha ecetet öntünk a lefolyóba, és ideiglenesen egy csésze ecetet teszünk a hűtőszekrénybe.

Mennyi szabad helynek kell lenni a hűtőm körül?

A megfelelő szellőzés érdekében a hűtőszekrény körül legalább 2,5 cm szabad hely szükséges.

Mit jelent az R-410A?

Az R-410A egy hűtőközeg, amelyet nulla Celsius fokig hűlőgépekben használnak.

A Grundig GTMI 14130 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Sajnos nem áll rendelkezésünkre a Grundig GTMI 14130 használati utasítása itt Magyar. Ez a kézikönyv itt érhető el Angol.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény