Domo DO 632 V

Domo DO 632 V kézikönyv

(1)
 • HANDLEIDING
  MODE D’EMPLOI
  GEBRAUCHSANLEITUNG
  INSTRUCTION BOOKLET
  PRODUCT OF
  VOETENZAK
  CHANCELIERE
  FUßSACK
  DO632V
Domo DO 632 V

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Domo DO 632 V kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Domo DO 632 V tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Domo DO 632 V kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Más háztartási készülékek kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 6.8. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol, Holland, Német, Francia. Van kérdése a (z) Domo DO 632 V kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Domo DO 632 V specifikációk

Általános
Márka Domo
Modell DO 632 V
Termék Más háztartási készülék
EAN 5411397007179
Nyelv Angol, Holland, Német, Francia
Fájltípus PDF
Műszaki adatok
Termék színe Vörös
Túlmelegedés elleni védelem
Hőbeállítások 3
Masszázs funkció
Tömeg és méretek
Szélesség 300mm
Mélység 280mm
Tömeg 400g
Tápellátás
Áram 40W

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.