Cyborg V.5 Rumble Pad

Cyborg V.5 Rumble Pad kézikönyv

(1)
  • 1
Cyborg V.5 Rumble Pad

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) Cyborg V.5 Rumble Pad kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Cyborg V.5 Rumble Pad tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Cyborg V.5 Rumble Pad kézikönyvét. Ez a kézikönyv a Vezérlők kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 7.5. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Engels, Duits, Spaans, Frans, Indonesisch, Italiaans. Van kérdése a (z) Cyborg V.5 Rumble Pad kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Cyborg V.5 Rumble Pad specifikációk

Általános
Márka Cyborg
Modell V.5 Rumble Pad
Termék Vezérlő
Nyelv Engels, Duits, Spaans, Frans, Indonesisch, Italiaans
Fájltípus PDF
Beviteli eszköz
Eszköztípus Gamepad
Támogatott játékplatformok PC,Xbox
Funkciógombok D-pad
Játékvezérlő technológia -
Csatlakozók és csatlakozási felületek
Kapcsolódási technológia Vezetékes
Csatlakozófelület USB 2.0
Ergonómia
Termék színe Fekete
Tömeg és méretek
Tömeg - g

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2021 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.