Angelcare AC403 használati utasítás

Angelcare AC403
8.7 · 38
PDF használati utasítás
 · 68 oldalak
Magyar
használati utasításAngelcare AC403

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Angelcare AC403 használati utasítását. Ez a használati útmutató a bébifigyelő berendezések kategóriába tartozik, és 38 ember értékelte, átlagosan 8.7. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar, Angol. Van kérdése a (z) Angelcare AC403 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Angelcare -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Angelcare tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Baukóné Ugró Zsanett • 26-8-2022Nincs hozzászólás

Üdvözlöm!AC420 modellnél nincs összeköttetés C3-at ír ki. Mi lehet a baj?

Üdvözlöm!AC420 modellnél nincs összeköttetés C3-at ír ki. Mi lehet a baj?
Fotó megtekintése
Válaszolj erre a kérdésre
Zsuzsanna • 21-5-2023Nincs hozzászólás

A szülői egységen nem lehet hallani a hangot hiába állítottuk be a leírás szerint. Mi lehet a gond?

Válaszolj erre a kérdésre
Szabolcs • 11-12-2022Nincs hozzászólás

Üdvözlöm. Olyan problèmánk van használat közben folyton ugyan annyi időnkènt csipog a szülői egység de eddig ezt nem csinálta. Előre is köszönöm válaszát.

Válaszolj erre a kérdésre
Borcsik Mária • 11-1-20211 hozzászólás

Csak hangfigyelést szeretnék beállítani! Hogyan?Nem csatlakozik érzékelő. Angelcare AC-403

Zoltan Vidak • 23-7-2022

A 48. oldalon van egy leírás erről.

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 4

Az Angelcare AC403 babafigyelő egy hatékony és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyugodtak lehessenek, miközben csecsemőjük alszik. Az eszköz egy nagy érzékenységű mozgásérzékelőből és egy hangfigyelőből áll, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy figyelemmel kísérjék a csecsemő alvását, még akkor is, ha nincsenek a szobában. Az Angelcare AC403 babafigyelő számos hasznos funkcióval rendelkezik, például a gyermekmozgás és a légzésszám monitorozásával, valamint az alvás követésével. A készülék könnyen használható és beállítható, így a szülők könnyen használhatják még akkor is, ha nem jártasak az ilyen típusú eszközök használatában. Az Angelcare AC403 babafigyelő ismert a megbízhatósága és a tartóssága miatt, és garantáltan hosszú időn át megfelelően működik. A készülék kialakítása figyelembe veszi a biztonsági előírásokat, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik biztonságban vannak az eszköz használata során.

Általános
Angelcare
AC403
bébifigyelő berendezés
Magyar, Angol
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Angelcare AC403 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

adslot

A Angelcare AC403 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Angelcare AC403 használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény