Angelcare AC300 használati utasítás

Angelcare AC300
8.4 · 11
PDF használati utasítás
 · 40 oldalak
Magyar
használati utasításAngelcare AC300

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Angelcare AC300 használati utasítását. Ez a használati útmutató a bébifigyelő berendezések kategóriába tartozik, és 11 ember értékelte, átlagosan 8.4. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Magyar, Angol. Van kérdése a (z) Angelcare AC300 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Angelcare -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Angelcare tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Orsós Tímea • 16-1-2023Nincs hozzászólás

Jó napot. Olyan kérdésem lenne hogy az északa folyamán le merült az elem a légzésfigyelőbe. Riasztás volt. Elemet cseréltünk. Müködött. Kis idő után a riasztó villogott pirosan viszont nem sípolt. Mi okozhatott ezt ?

Válaszolj erre a kérdésre

Kérdések száma: 1

Az Angelcare AC300 babamonitort kifejezetten az újszülöttek és kisgyermekek szülei számára tervezték, hogy biztonságos érzést nyújtsanak a baba számára, miközben alszik, vagy amikor a szülő nincs éppen a közelben. Ez a monitor számos funkcióval rendelkezik, beleértve az elektromos csatlakozáshoz és a hálózathoz való állandó kapcsolódást, valamint az érzékelő aljzatot, amely érzékeli a baba légzését és mozgását. Az Angelcare AC300 monitor érzékeny érzékelője figyeli az apró mozgásokat, és jelzi, ha a baba bármilyen mozgása vagy légzése megszűnik. Ez a funkció segít megelőzni a hirtelen csecsemőhalált, és megadja a szülőknek a bizalmat, hogy tudják, hogy csecsemőjük nyugodtan alszik. A monitor két módban, azaz hang- és mozgásérzékelés módban működik, amelyek a legtöbb szülőnek átfogóbb biztonságérzetet biztosítanak. Az Angelcare AC300 monitor kisméretű és könnyedén hordozható, így bármelyik szobában könnyen felállítható. A monitor további funkciói közé tartozik az alvási üzemmód, az alacsony akkumulátorral rendelkező jelzés és az éjjellátó funkció, amelyek mind hozzájárulnak a szülők teljes nyugalomhoz és biztonságérzethez csecsemőjük alvása közben.

Általános
Angelcare
AC300 | AC300
bébifigyelő berendezés
Magyar, Angol
Felhasználói kézikönyv (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Angelcare AC300 szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

A Angelcare AC300 használati utasítása elérhető itt Magyar?

Igen, a Angelcare AC300 használati utasítása itt érhető el Magyar.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény