Alcatel One Touch 3040G használati utasítás

Alcatel One Touch 3040G
6.7 · 1
PDF használati utasítás
 · 42 oldalak
Angol
használati utasításAlcatel One Touch 3040G

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Alcatel One Touch 3040G használati utasítását. Ez a használati útmutató a okostelefonok kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 6.7. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Alcatel One Touch 3040G kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a Alcatel -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Alcatel tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kérdések száma: 0

Általános
Alcatel
One Touch 3040G
okostelefon
Angol
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a Alcatel One Touch 3040G szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Hogyan állíthatom vissza a Alcatel One Touch 3040G készülékemet?

A legtöbb Alcatel mobil telefon visszaállítható a hangerő+ gomb, a be/ki gomb és a kezdőképernyő gomb kombinációjával.

A SIM -kártyám túl kicsi, és nem illik bele a Alcatel telefonomba. Akkor mi legyen?

Lehetőség van egy SIM kártya adapter használatára. Helyezze be a túl kicsi SIM -kártyát az adapterbe, majd helyezze az adaptert a telefonba.

Mi az IMEI szám?

Az IMEI jelentése „International Mobile Equipment Identity”. Ez egy egyedi tizenöt számjegyű szám, amely megkülönbözteti Önt Alcatel telefonját más telefonoktól.

Milyen a képernyőméreteim vannak a okostelefon?

A okostelefon méretét általában hüvelykben adják meg, ami kb. 2,54 centiméter. A méret az Ön okostelefon készülékének az átlós mérete, a képernyő bal alsó saroktól a jobb felsőig.

Lehetséges, hogy a okostelefon készülékem akkumulátora elrobban?

Győződjön meg arról, hogy a okostelefon készüléke akkumulátora ne legyen túl forró, ebben az esetben nagyon kicsi az esélye annak, hogy az akkumulátor felrobbanhasson.

A Alcatel One Touch 3040G használati utasítása elérhető itt Magyar?

Sajnos nem áll rendelkezésünkre a Alcatel One Touch 3040G használati utasítása itt Magyar. Ez a kézikönyv itt érhető el Angol.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény