AKAI LPD8

AKAI LPD8 kézikönyv

(1)
  • WWW.AKAIPRO.COM
    QUICKSTART GUIDE
    ENGLISH
AKAI LPD8

Kell segítség?

Kérdések száma: 0

Van kérdése a (z) AKAI LPD8 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és a kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más AKAI LPD8 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) AKAI LPD8 kézikönyvét. Ez a kézikönyv a MIDI billentyűzetek kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 10. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) AKAI LPD8 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

AKAI LPD8 specifikációk

Általános
Márka AKAI
Modell LPD8
Termék MIDI billentyűzet
EAN 825213002449
Nyelv Angol
Fájltípus PDF
Teljesítmény
Max. kompatibilis képernyőméret -
Beépített hűtőventilátorok száma -dB
Csatlakozók és csatlakozási felületek
USB 2.0 csatlakozók 1
USB verziója 1.1
Tápellátás
USB-áramellátású
Kialakítás
Termék színe Fekete

hasznalati-utasitasok.hu

Egy útmutatót keres? hasznalati-utasitasok.hu biztosítja, hogy rövid időn belül megtalálja az útmutatót.Az adatbázisunk több, mint 1 millió PDF útmutató tartalmaz, több, mint 10,000 márkától. Nap, mint nap újabb útmutatókat töltünk fel, így ön mindig megtalálhatja, amit keres.Nagyon egyszerű: csak írja be a márkanevet és a termék típusát a keresősávba és máris megtekintheti ingyenesen az ön által keresett útmutatót.

hasznalati-utasitasok.hu

© Szerzői jogok 2020 hasznalati-utasitasok.hu. Minden jog fenntartva.