AEG Favorit 875 I M 3D használati utasítás

AEG Favorit 875 I M 3D
5.7 · 1
PDF használati utasítás
 · 24 oldalak
-
használati utasításAEG Favorit 875 I M 3D

Itt ingyenesen megtekintheti a (z) AEG Favorit 875 I M 3D használati utasítását. Ez a használati útmutató a mosogatógépek kategóriába tartozik, és 1 ember értékelte, átlagosan 5.7. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: -. Van kérdése a (z) AEG Favorit 875 I M 3D kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet

Kell segítség?

Kérdése van a AEG -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más AEG tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére.

Kérdések száma: 0

Általános
AEG
Favorit 875 I M 3D
mosogatógép
-
Használati utasítás (PDF)

Nem találja a választ a kérdésére a kézikönyvben? A választ a kérdésére a AEG Favorit 875 I M 3D szóló GYIK részben találhatja meg lentebb.

Mit tegyek a kellemetlen szagú mosogatógéppel?

Kellemetlen szagú mosogatógép esetén a következő lépéseket teheti: - Tisztítsa meg a szűrőket - Tisztítsa meg a szórókarokat - Tisztítsa meg az ajtógumikat - Futtasson le egy forró mosási programot - Futtasson le egy programot üresen mosogatógép -tisztítóval

Előzetesen le kell öblíteni az edényeket?

Nem ajánlott a szennyes edényeket elöblíteni a mosogatógépbe helyezés előtt. A gép életciklusa szempontjából jobb, ha mindent edény szennyezett állapotban kerül a mosogatógépbe. A piszkos edények zsírja a gép szivattyújának kenése.

Mennyi mosogatószert használjak?

Az átlagos felhasználandó mennyiség körülbelül 25 gramm mosogatószer. Javasoljuk, hogy kövesse a csomagoláson található tanácsokat.

Hogyan adhatok vízlágyító sót a mosogatógépemhez?

Minden mosogatógépnek külön rekesze van a vízlágyító sóhoz. Ez kinyílik, amikor elfordítja a megfelelő rekesz gombját. A lágyító sót ezután tölcsér segítségével a rekeszbe lehet önteni.

A AEG Favorit 875 I M 3D használati utasítása elérhető itt Magyar?

Sajnos nem áll rendelkezésünkre a AEG Favorit 875 I M 3D használati utasítása itt Magyar. Ez a kézikönyv itt érhető el -.

Nem szerepel a kérdésed? Itt tedd fel kérdéseidet

Nincs eredmény